Zaposleni u crnogorskom Ministarstvu rada sutra beru grožđe

Zaposleni u Ministarstvu rada i socijalnog staranja u Crnoj Gori sutra će pomagati u berbi grožđa radnicima na Plantažama.
Zaposleni u Ministarstvu rada i socijalnog staranja u Crnoj Gori sutra će pomagati u berbi grožđa radnicima na Plantažama.

U ovoj akciji učestvovaće i službenici Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, centara za socijalni rad, Zavoda za socijalnu i dečju zaštitu, Fonda PIO i Uprave za zbrinjavanje izbeglica.

Berba će trajati od šest do osam sati, a po njenom završetku, službenici će krenuti na svoj redovni posao, navodi se u saopštenju Ministarstva rada i socijalnog staranja.

  • berac

    09.06.2015 13:19
    Kakva je to vrsta grozdja kada se bere pocetkom juna?! Mozda radja dva puta godisnje!! :-)
  • pukoh od smeha

    09.06.2015 12:24
    a da nije...
    ...malo rano u godini za tu rabotu?
  • Luka_Laban

    09.06.2015 10:53
    kiselo grozdje...
    Brace grozdje 2h od 06 do 08h... pa to je smesno... Zasto lepo ne odrade bar 8h jednu dnevnicu da zarade pa da vide kako im je lepo u poslanickim klupama... Ovako ce ovo biti samo branje grozdja za slikanje... Takodje zasto ne beru grozdje kod nekog obicnog vinogradara nego idu bas u Plantaze. Valjda je to malom coveku pomoc i podrska potrebnija nego plantazama/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija