FBI otvara stalnu kancelariju u Beogradu?

Direktor Američkog federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi tokom današnjeg razgovora sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem najavio je otvaranje stalne kancelarije FBI u Beogradu.
Direktor Američkog federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi tokom današnjeg razgovora sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem najavio je otvaranje stalne kancelarije FBI u Beogradu.

"Zamolio sam direktora da razmisli o otvaranju stalne regionalne kancelarije FBI u Beogradu...i mislim da će to biti dobar korak u ostvarivanju bolje i konkretnije saradnje između MUP i FBI", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, otvaranje te kancelarije doprinelo bi još efikasnijoj borbi protiv organizovanog kriminala i korpucije, ali i svih vidova sofiticiranog kriminala.

Direktor FBI je izrazio zadovoljstvo saradnjom sa MUP-om i drugim partnerima u Srbiji i naveo da FBI planira da otvori, kako je Stefanović naveo - stalnu kancelariju u Beogradu "s obzirom na značaj naših odnosa", istakavsi "da ćemo tu odluku doneti vrlo brzo".
  • 24.06.2015 09:42
    ???
    Sa kojim pravom i za koje potrebe? FBI je američka federalna policija koja se u SAD bavi kriminalnim radnjama koje potpadaju pod njihovo unutrašnje federalno zakonodavstvo (a CIA je za spoljne potrebe)- podvlačim SAD i njihovo...i šta onda traže i sa kojim pravom kod nas sa stalnom kancelarijom? Da i zvanično potvrde da smo njihova kolonija u čije unutrašnje stvari mogu i imaju pravo da se i legalno mešaju putem svoje policije? Samo nemojte prodavati priču o "obostrano korisnoj saradnji", ona se ne obavlja na ovom nivou.
  • 24.06.2015 08:58
    Nebojša Fox Stefanović
    I tada se doktor transformiše u Moldera koji "wants to believe"... da njegov doktorat nikada neće biti osporen... Ali hoće!
  • -

    24.06.2015 06:58
    -
    nadam se pored kgb ovog lokala pa da kafenisu zajedno i smisljaju viceve kako ce nas oboje zajebavati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.