VIDEO: Babić otkrio svemirske godine

Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS je nakon, sada već legendarnog vazduplohova imao još jedan lapsus u Skupštini i javnost upoznao sa postojanjem mere "svemirska godina".
Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS je nakon, sada već legendarnog vazduplohova imao još jedan lapsus u Skupštini i javnost upoznao sa postojanjem mere "svemirska godina".

Naime, dok je govorio o mogućem bankrotu zemlje, Babić je izjavio da je Srbija od njega udaljena "svemirskim godinama", a ne svetlosnim.

- Da li su važniji moji lapsusi ili njihovi finansijski lapsusi koje su godinama pravili? Stojim iza svega što sam rekao, nije bitno da li su svemirske ili svetlosne godine, bitno je da smo daleko od bankrota - rekao je on za "Kurir".

Ipak, ono što je zanimljivo jeste da se Babić osvrnuo i na lapsuse svojih kolega.

- A niko ne piše kad Šutanovac kaže aksciza umesto akciza. Jedno je lapsus, a drugo je lapsus lingve - dodao je.

Podsetimo, Babić je kretor sada već čuvenog lapsusa o vazduplohovu i vazduplohovnoj letelici, ali i "televizijskim studijama", a ne studijima.

  • Jaques

    26.06.2015 16:11
    Zanimljivo kako ne pisete malo o lapsusima Sutanovca i zivkovica, nije da ih nema?
  • Minja

    25.06.2015 19:12
    Dela, ne reči -
    Acta, non verba!
  • Pumpadžija

    25.06.2015 18:59
    HMP
    Hitno smanjiti broj poslanika u svim skupštinama na svim nivoima. Smanjiće se i ti čuveni lapsusi, ali i troškovi za besmislene tračarije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija