Šest saobraćajki juče na ulicama Novog Sada

Tokom prethodna 24 časa u Novom Sadu desilo se čak šest saobraćajnih nezgoda, ali na sreću svi povređeni zadobili su naizgled lakše telesne povrede.
Tokom prethodna 24 časa u Novom Sadu desilo se čak šest saobraćajnih nezgoda, ali na sreću svi povređeni zadobili su naizgled lakše telesne povrede.

Juče ujutru oko 8 časova na uglu Kornelija Stankovića i Bulevara vojvode Stepe, lakše je povređen pešak star 27 godina, dok je oko 12:10 kod Futoške pijace na Bulevaru oslobođenja takođe lakše povređen 55-ogodišnji muškarac.

Nedugo potom, oko 13:10, u udesu na raskrsnici Kotorske i Senteleki Kornela nije bilo povređenih, ali su zato dva muškarca povređena oko 15 časova kod Mišeluka.

Dok su tokom prve polovine dana u četiri udesa povređena četvorica muškaraca, tokom popodneva, tačnije u periodu između 18 i 19 časova, desila su se još dva udesa, u kojima je povređen i jedan dečak, kaže za 021 Sanja Beljin iz Hitne pomoći.

"Oko 18 časova na Bulevaru oslobođenja kod Dnevnika lakše je povređen 20-ogodišnji muškarac, a oko 18:50 na Sentandrejskom putu lakše je povređen i 10-ogodišnji dečak, koji je ubrzo prevezen u Dečiju bolnicu", kaže ona.

Inače, tokom jučerašnjeg dana ekipe Hitne pomoći obavile su ukupno 108 intervencija, a pored intervencija na javnim mestima usled kolapsa i saobraćajnih nezgoda, najviše se intervenisalo kod hroničnih kardiovaskularnih i plućnih bolesnika.

  • 24.07.2015 08:22
    Ahm, a saobracajka kod decje bolnice oko 14.00. Ah, da vozac je bio vozac u CK.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija