Biciklisti i starija žena teže povređeni u udesima u Novom Sadu

Tri osobe teško su povređene u saobraćajnim nezgodama tokom jučerašnjeg dana.
Tri osobe teško su povređene u saobraćajnim nezgodama tokom jučerašnjeg dana.

Najpre je oko 13:30 u saobraćajnoj nezgodi na Futoškom putu teške povrede glave i ramena zadobio motociklista star 36 godina. Prema rečima Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, njega je medicinska ekipa zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar. Kako nezvanično saznajemo, vozač je bio na skuteru i pao je zbog rupe kod poklopca šahta, pri čemu mu je spala kaciga sa glave.

Oko 16:30 na Bulevaru Jovana Dučića na Novom naselju u saobraćajnoj nezgodi je povređena starija žena stara 75 godina. Ona je zadobila teže ortopedske povrede, zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.

Oko 19 časova je na uglu Rumenačke i Kornelija Stankovića lakše povređena 30-godišnja žena na biciklu, koju je, kako saznajemo, oborio vozač kamiona na pešačkom prelazu. Vozač je potom pobegao sa lica mesta, dok je žena prevezena u Urgentni centar. Kako nezvanično saznajemo, vozač je uhvaćen, a više o ovoj nezgodi pročitajte OVDE.

Oko 22 časa je u saobraćajnoj nezgodi na uglu Vojvođanske i Bulevara oslobođenja teško povređen biciklista star 37 godina. On je zbog teških povreda kičme i glave, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezen u Urgentni centar.

  • 24.09.2015 09:31
    Skuljaci sekundarnih sirovina ponovo odneli saht i nikome nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija