Bivši policajac tukao decu jer su kamenovala njegov lokal

Policajac u penziji Z. P. pretukao je u subotu uveče trojicu maloletnika u Beogradu.
Policajac u penziji Z. P. pretukao je u subotu uveče trojicu maloletnika u Beogradu.

Incident se dogodio u Radničkoj ulici na Čukaričkoj padini. Bivši policajac Z.P. istukao je trojicu maloletnika starosti 13 i 14 godina koji su kamenovali izlog, a zatim pretio pištoljem njihovim roditeljima.

Do incidenta je došlo pošto su maloletnici kamenjem gađali i razbili jedan od izloga na butiku čiji je vlasnik, kako se pretpostavlja, njegova žena. Prestravljena žena, koja se u trenuku kamenovanja nalazila u butiku, pozvala je supruga koji je strčao iz stana, pojurio dečake i nekoliko puta ih udario.

U međuvremenu stigli su i roditelji dečaka, a Z.P. je otišao u stan i vratio se sa pištoljem kojim je navodno mahao po ulici. On je sačekao policiju koja ga je razoružala, a zatim i privela.

Maloletnici su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgenti centar na pregled.

  • armagedon

    04.10.2015 11:58
    bivši policajci moraju primer da daju a ne da vitlaju pištoljem po ulici na decu,za svaku osudu klincima je dovoljno par šamara.
  • 04.10.2015 11:32
    Sta je ovde sporno? Huligani lupali izloge pa ih covek namlatio. I treba. Kada se samo setim da sam kao klinac u doba Tita jednom sa drustvom sedeo na zamrzivaču za sladoled ispred radnje. Odnekud se pojavio pandur i sve nas nalupao kao volove u kupusu. Kuci se vratis sav plav a roditelji te pitaju ko te tako namlatio a ti ne smes da kazes jer ćeš odmah dobiti i od njih po tamburi.
  • gorki

    04.10.2015 11:25
    eto sta se desava kad se samo mase oruzjem. "me vadi me bez povoda..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija