Čanak: Nikolić treba da ode

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da je Tomislav Nikolić "loš predsednik" Srbije i da "treba da ode".

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da je Tomislav Nikolić "loš predsednik" Srbije i da "treba da ode".

Čanak je za Dnevnik rekao da je Nikolić nedavnim spominjanjem građanskog rata još jednom dokazao da je "čovek iz devedesetih".

"On je čovek ograničenog formata i ne razume da je od ratova Srbija bila samo manja i nije ostvarivala nijedan svoj interes. Gore od toga je samo ako to razume, a ipak radi to što radi. U svakom slučaju je loš predsednik i treba da ode", kazao je Čanak.

Ocenio je da te Nikolićeve "pretnje građanskim ratom" ne treba shvatiti neozbiljno, jer živimo u vremenu koje je "idealno da iz njega niknu svakojaka zla". "Ne bih voleo da povučem paralelu između vajmarske Nemačke i današnje Srbije, ali, na žalost, besciljnost, razočaranost, odsustvo budućnosti i ukupna frustracija su veoma slične. Nadam se da će posledice biti drugačije", rekao je Čanak.

  • 25.10.2015 17:49
    Doci ce dan...
    E moj druze , svanuce dan kada ces i ti otici, i svi nazovi politicari i spasitelji naroda od 1989 g. pa do danas. Zar Vam nije bilo dosta , imate li granice , ili mozda niste odradili posao za svoje gazde do kraja ?
  • miki

    25.10.2015 15:23
    Kukavice
    Boji se da pomene Vučka!
  • 25.10.2015 15:09
    Koga briga?
    Nikolića niko ne pita ni za šta. Ovaj pakao u Srbiji napravio je Vučić. A ti mu veruješ, izgleda još uvek. Ako je Srbija Vajmarska Nemačka, ko je Vučić u njoj?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija