Moguća poledica na putevima

"Putevi Srbije" apelovali su na vozače da prilagode vožnju, budući da je na putevima moguće stvaranje poledice u jutarnjim i večernjim satima.

"Putevi Srbije" apelovali su na vozače da prilagode vožnju, budući da je na putevima moguće stvaranje poledice u jutarnjim i večernjim satima.

Iz tog preduzeća savetuju maksimalni oprez u vožnji. U saopštenju se navodi da se saobraćaj na auto-putevima odvija normalno.

Iz "Puteva Srbije" napominju da se u predelu Zaječara mogu desiti sitni odroni, u klisurama, usecima i zasecima. Podsećaju da zabrana za šlepere i kamione važi na sledećim putevima gde je obavezna zimska oprema: Valjevo - Lelić - Granica PZP Valjevo/Požega (Povlenska Kosa), Koceljeva-Valjevska Kamenica i Zajača-Šarena Bukva-Mačkov kamen.

Danas će do sredine dana biti toplo, a onda sledi zahlađenje sa kišom i pojačanim severozapadnim vetrom.

  • Kalauz

    21.11.2015 10:28
    Već mi se to desilo na Aranđelolv dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.