Troje povređeno u udesima na novosadskim ulicama

Tri osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.
Tri osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.

Sudar u Sr. Kamenici - foto V.J.

Oko 11 časova na Bulevaru Slobodana Jovanovića u saobraćajnoj nezgodi je lake telesne povrede zadobila ženska osoba stara 33 godine i ona je prebačena u Urgentni centar.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da su intervenisali oko 18:30 časova u Sremskoj Kamenici kada su u saobraćajnoj nezgodi povređene dve osobe. Tupu povredu leđa zadobio je muškarac star 51 godinu, dok je žena stara 57 godina zadobila tupu povredu grudnog koša, i oboje su zbrinuti na licu mesta.

Na Bulevaru kralja Petra I se oko 18:30 časova dogodio lanačani sudar pet automobila, ali u toj nezgodi nije bilo povređenih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija