Delegacija MMF-a u Srbiji od 20. oktobra

Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju će predvoditi Džejms Ruf, posetiće Srbiju krajem oktobra kako bi razgovarala o šestoj reviziji Aranžamana o predostrožnosti.

Kako je u pisanoj izjavi naveo stalni predstavnik MMF za Srbiju Sebastijan Sosa, delegacija će u Beogradu boraviti od 20. oktobra do 1. novembra.

Predmet razmatranja biće fiskalni rezultati i budžet Srbije za 2017. godinu, zatim napredak reforme finansijskog sektora i ključne strukturalne reforme, kao i uslovi za narednu godinu.

Teme

MMF
  • Željni smo vas

    12.10.2016 14:52
    Hoćete li nam, ovog puta, poskupiti bobi štapiće?
    Možda ste se dosetili da neki preživljavaju jedući njih. Pa ipak plate struju.
    Znam, vi ne verujete u Boga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.