Od nedelje novi red vožnje vozova

Preduzeće "Srbija Voz" a.d. saopštilo je da će od nedelje 11. decembra početi primena novog reda vožnje.

Putnici iz Srbije će direktnim vozovima moći da putuju u Austriju, Mađarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Grčku, Makedoniju, Crnu Goru.

Zbog radova na barskoj pruzi, vozovi za Crnu Goru će saobraćati po izmenjenoj organizaciji saobraćaja, a putnici će blagovremeno biti informisani o svim izmenama.

Vozovi za Grčku neće saobraćati, do završetka građevinskih radova na pruzi Niš -Preševo.

Putnici u unutrašnjem saobraćaju sa polascima iz Beograda, Novog Sada, Vršca, Zrenjanina, Rume, Subotice, Sombora, Lapova, Požarevca, Niša, Zaječara, Kraljeva, voziće se novim, dizelmotornim garniturama "Metrovagonmaš" i elektromotornim garniturama "Štadler" po najpovoljnijim cenama, ističe se u saopštenju.

Iz "Srbija Voza" a.d. podsećaju i da korisnicima svojih usluga obezbeđuju popuste, povlastice i posebne ponude.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na stranici tog preduzeća na fejsbuk profilu. Takođe, zainteresovani mogu pozvati i kol-centar preduzeća na broj 011 360-2899.

  • Zivan

    10.12.2016 12:07
    Trenutno imamo dovoljan broj putničkih vozova, ali je problem stanje šinske mreže. Neophodno je više ulagati u obnovu i rekonstrukciju pruga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.