Srpski vozovi postaju putujuće reklame

Vozovi će uskoro osim prevoza putnika i robe prenositi i reklamne poruke.
Kako prenose "Novosti", akcionarsko društvo za železnički prevoz putnika "Srbija voz" objavilo je javni poziv za izdavanje u zakup spoljašnosti i unutrašnjosti voznih sredstava za oglašavanje.
 
Portparolka "Srbija voza" Dragana Stanković kaže da u većini zapadnih i zemalja u okruženju, firme zakupljuju reklamni prostor na i u voznim sredstvima predstavljajući svoje usluge. 
 
"Kompanije će moći da iznajme prostor na 18 lokomotiva, 58 kola, 42 dizel-motorne i 37 elektro-motornih garnitura. Takođe, postoji mogućnost oglašavanja unutar voznih sredstava. Vozovi će uskoro biti putujuće reklame koje će se videti širom Srbije", navela je Stanković.
 
Kompanije koje žele da na nekoj lokomitivi mesec dana stoji istaknuto ime njihovog brenda ili proizvoda moraće da izdvoje minumum 27.500 dinara. Najskuplje oglašavanje na "Štadlerovim" elektro-motornim garniturama, jer košta 110.000 dinara na mesečnom nivou.
 
Čije reklame će biti istaknute na vozovima biće poznato posle licitacije koja je zakazana za 12. maj. Kriterijum za izbor je najviša ponuđena cena, a u "Srbija vozu" kažu da neće prihvatiti ponude koje su ispod sume koja je predviđena kao minimalna. 
  • deda

    25.04.2017 15:41
    Bacam se u proizvodnju zavesa za poneti, koje mogu da se instaliraju u kupeu.
  • Perica

    25.04.2017 14:21
    #####
    Molim Železnicu da odvoji pola vagona za one koji ne žele gledati
    Reklame dok putuju!!!!!
  • gradovi na vodi

    25.04.2017 13:35
    Uporedite ova dva pojma :
    1. srpski vozovi
    2. svajcarski vozovi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.