Protest "Protiv diktature" ispred Ministarstva kulture kao podrška Televiziji N1

Stotinak građana okupilo se na protestu "Protiv diktature" u Beogradu nezadovoljni rezultatima na predsedničkim izborima i opštim stanjem u Srbiji.

Okupljanje na Trgu Nikole Pašića, ispred Doma Narodne skupštine, počelo je oko 18 sati, a učesnici nose transparente "Dole diktatura", "Protiv terora vlasti", "Narod gladuje elita se raduje" i zvižde pištaljkama.

Kako je najavljeno, preko mejla protestprotivdiktature2017@gmail.com, učesnici protesta bi trebalo da prošetaju do Ministarstva kulture i informisanja kako bi izrazili nezadovoljstvo radom te institucije.

"Razočarani smo mizernim budžetom koje ovo ministarstvo dobija, ali sa druge strane, izuzetno smo nezadovoljni planovima i odlukama koji iz ovog ministarstva potiču", navodi se u mejlu.

Kako se dodaje, učesnici će zarad podrške televiziji N1 otići ispred Ministarstva, kako bi tu instituciji podsetili da "uređivanje medijskog sadržaja nije njihova uloga, kao ni onemogućavanje rada bilo kojem mediju".

  • Wolf 359

    30.04.2017 20:53
    OGROMNA PODRSKA ZA N1!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija