Ružić: Očekujem dominantnije prisustvo SPS u vladi

Potpredsednik SPS Branko Ružić očekuje dominantnije prisustvo kadrova SPS-a u budućoj vladi.
Ružić je za "Večernje novosti" izrazio spremnost da bude deo nove vlade uz napomenu da će "personalna rešenja svakako biti predmet razgovora sa koalicionim partnerima".
 
"Nikada mi nije bio manir da se bavim spekulacijama, ali sam svakako, kao uvek do sada, spreman da dam potpuni doprinos realizaciji strateških ciljeva Vlade. Naravno, ukoliko budem pozvan da dam taj doprinos", rekao je Ružić. 
 
On je naveo i da će se uskoro videti "u kojoj će to formi biti sprovedeno".
  • NS65

    12.06.2017 14:02
    u NOVOM SADu,NI VRTIĆ
    Niste Dobili! A JELIĆ ,tri komada!
  • Sremac

    12.06.2017 13:06
    Ruzicu vi iz SPS-a imate dominantno prisustvo u vladi zadnjih 25 godina i kao sto vidimo imate jalove rezultate, bas kao i cipkasti radikali.
    Ti i tvoja partijska bratija bi trebali da imate dominantno prisustvo u Zabeli a ne u vladi.
  • Goran

    12.06.2017 11:18
    ...
    Politikanstvo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.