Ljajić: Hleb neće poskupeti

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da hleb neće poskupeti i da građani ne treba da brinu zbog toga.
Ljajić: Hleb neće poskupeti
Foto: 021.rs
On je za RTS rekao da Uredba o zaštiti cene hleba od brašna Tip 500 važi deset godina i predstavlja meru kojom se u slučaju cenovnih oscilacija štite najugroženiji.
 
"Mi produžavamo tu uredbu iz preventivnih razloga, iako smo mogli sutra da je ukinemo i ne bi došlo do povećanja cene hleba. Građani nemaju razloga da se plaše", rekao je Ljajić i podsetio da uredba predviđa da cena hleba od brašna Tipa 500 ne može biti veća od 46 dinara.
 
Vlada Srbije je na sednici prošle nedelje produžila uredbu kojom se cena hleba od brašna Tipa 500 ograničava na maksimalno 46 dinara.
 
Ljajić je ranije izjavio da će u nekom trenutku država morati da ukine uredbu o zaštiti cene hleba.
  • Bela leba Ljaicevog

    31.07.2017 11:14
    Laknulo mi, ja svaki dan natopim hleba u vodu i jedem citav dan. Nista mi vise ne treba, srecan sam i patriotski raspolozen.
  • Nindža Kornjačleone

    31.07.2017 10:39
    Secam se da je trebao biti i 3 dinara...
    Pa nije bio.
  • Manipulacija

    31.07.2017 10:07
    Opet večita manipulacija cenom hleba, kako bi se održao privid da neko brine o stanovnicima ove raskućene države. Ne živimo mi samo od hleba. To je ona demagoška poruka - nek' smo mi samo živi i zdravi i nek' imamo 'leba da jedemo, a za ostalo ćemo lako! A za to vreme, malo po malo, svakodnevno poskupljuje sve ono što nije " 'leba", tako da nas postepeno svodi na pomenutu poruku. Sve ono "ostalo" postaje sve manje dostupno prosečnom stanovniku. Pogubno je što je taj hleb pun aditiva i nije ni malo zdrav, može samo da napuni stomake i stvori privid sitosti, ali gde su tu prave nutritivne vrednosti? Od njega više štete nego koristi. Eto šta se nudi narodu kao loša zamena za pravu brigu o opštem benefitu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija