Do 15. septembra znaće se koliki će biti minimalac

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević očekuje da će do 15. septembra biti utvrđena minimalna cena rada.
"Očekujem da ove godine dođe prvi put do dogovora i kompromisa svih strana i da do 15. septembra imamo konkretno kolika će biti minimalna cena rada", rekao je Đorđević na RTS.
 
Minimalna cena rada bi naredne godine, prema predlogu sindikalaca, trebalo da bude povećana sa 130 na 154 dinara po satu, dok poslodavci pristaju na 140 dinara.
  • Недељко

    05.09.2017 08:51
    Зна се колико
    Минималац треба да буде 900€. Немојте да мислите да се шалим, то је изводљиво.
  • bela palanka

    04.09.2017 21:36
    robovi
    Za mog poslodavca radnik je obična bagra kojoj pare ne trebaju .Fali mu samo jedan mitraljez da nas sve poubija a kamo li da nam poveća platu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija