Mađarska policija uhapsila srpskog državljanina zbog heroina

Mađarska pogranična policija uhapsila je 19-godišnjeg srpskog državljanina zbog šverca 3,5 kilograma heroina.
Na graničnom prelazu Reske, prilikom ulaska u Mađarsku, policijski službenici detaljno pregledali "folksvagen" koji je vozio srpski državljanin. Specijalni policijski pas za otkrivanje narkotika signalizirao je da se u vozilu nalaze nedozvoljene supstance.
 
Nakon detaljne pretrage, u pretincu pored volana i na mestu vazdušnih jastuka pronađeno je devet skrivenih paketa. 
 
Posle analize supstance utvrđeno je da se radi o 3,5 kilograma heroina, vrednog oko 170.000 evra na ilegalnom tržištu Mađarske. 
 
Navodi se da je srpski državljanin pritvoren i protiv njega će biti pokrenut krivični postupak.
  • Milan Mirkovic

    30.10.2017 11:37
    Detelinara 21
    Molim Vas uvedite smrtne kazne za dobavljace i dilere droge jer oni ubijaju ne samo nasu decu nego unistavaju cele familije firme imovinu da bi se par kretena vozilo u crnim Audijima ili BMWjima ili meckama. Pazi odvratno sta su uradili sa tim modelima pa to je u genima ko Bosancima Golf ili VW. Smrtne kazne kao u Saudiji Tailandu itd. Dosta Siptarske droge dosta Albanske droge i tih balavaca kad ih vidim u audiju 8 nemaju 20 godina ma da tata zaradio. Tako su jadni i prozirni kad oce da udju u lokal da ja svi vide njegov Bolan Audi znas ba...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija