Mrkonjić: SPS nikad jači

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da ta partija nikada nije bila jača, da nema govora da se u stranci razmišlja o promenama vrha stranke, kao i da je saradnja socijalista i naprednjaka izvanredna.
Na pitanje da prokomentariše šta se dešava u stranci jer je Dačić u medijima najavio da razmišlja da ode sa mesta šefa stranke, Mrkonjić je za N1 rekao da se ne dešava ništa i da SPS nikada nije bio jači, kao i da je Ivica Dačić ozbiljan političar.
 
"Ivica Dačić je jedan sjajan političar, više nije ni mlad... Ovi mladi ljudi s Ružićem, Trivanom treba da se angažuju na državnim poslovima, da se tu dokazuju i da tu imaju izvanrednu perspektivu", rekao je Mrkonjić.
 
Na pitanje šta je Dačića nateralo da izjavi da razmišlja da donese takvu odluku, on je rekao: "Umor". On je rekao i da je SPS ozbiljna partija i da u stranci postoji manir da se govori ono što se misli.
 
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je ranije da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke. "Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno se više neću kandidovati za predsednika partije", rekao je Dačić za današnje izdanje Kurira komentarišući pisanje tog lista da potpredsednik SPS-a Branko Ružić želi da ga smeni.
  • Tompus levica

    08.11.2017 23:47
    U Novom Sadu cete puci na sledecim izborima, na pokrajinskim isto.
  • Ivan

    08.11.2017 17:14
    Ovo ni sloba nije radio
    Uzas! Trabunja hostaplet koji ima javno ljubavnicu i zenu koja ga trpi. I on nam soli pamet. Lacoste je zakon!
  • VladaN

    08.11.2017 13:07
    Crveno-crna..
    ..banda. Šta smo bogu zgrešili da nas "pravni naslednici" kriminogenog srbistana i danas urnišu. U stvari, sami smo krivi. Em "beli listići", em gluperde i kriminalci koji interesno podržavaju ove sadašnje, ili "nezadovoljna i razočarana gospoda" koja sada može samo da kuka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.