Pljačkala apoteke uz pretnju da će zaposlene zaraziti sidom

Policija u Jagodini uhapsila je V.J. (41) zbog sumnje da je opljačkala dve apoteke i menjačnicu.
Ona je, kako se sumnja, zaposlenoj u apoteci u u Svilajncu, uz tvrdnju da ima sidu, pretila da će je napasti inficiranim špricem koji je držala u džepu jakne ukoliko joj ne preda novac, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
Sumnja se da je V.J. iz apoteke ukrala 30.000 dinara.
 
Protiv nje će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podnete još dve krivične prijave zbog sumnje da je počinila razbojništvo i krađu.
 
Sumnja da je u Jagodini iz jedne menjačnice, uz pretnju žiletom, od radnice oduzela novac, kao i da je u apoteci u Ćupriji, na isti način kao i u apoteci u Svilajncu, ukrala više od 18.000 dinara.
  • Vera

    22.12.2017 14:49
    moglo bi biti i gore
    Čudnijje mi je što takvih slučajeva nema više, s obzirom da je u zemlji sve više gladnog naroda i uz svu nepravdu koju preživlavamo i sve luđeg naroda... A, fitilji su sve kraći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija