Gašićev brat novi predsednik Nadzornog odbora KC Niš

Vlada Srbije smenila je predsednicu Nadzornog odbora Kliničkog centra Niš Vesnu Milenković i na tu poziciju postavila Bobana Gašića.
Kako javljaju "Južne vesti", reč je o privredniku i rođenom bratu direktora BIA i bivšeg ministra Bratislava Gašića.
 
"Razrešava se Vesna Milenković dužnosti predsednika Nadzornog odbora Kliničkog centra Niš. Imenuje se Boban Gašić za predsednika Nadzornog odbora Kliničkog centra Niš", jedino je što piše u odluci Vlade. 
 
Da je reč o rođenom bratu bivšeg ministra odbrane potvrdio je i sam Bratislav Gašić, koji međutim tvrdi da prvi put čuje za nova kadrovska rešenja. On je novinare uputio na ministra zdravlja Zlatibora Lončara. 
 
"Ja tu informaciju nemam. Najiskrenije, to morate da pitate Lončara. On (Boban Gašić) i Lončar se druže, prijatelji su, ali ja nemam tu informaciju", kaže Gašić. 
 
"Južne vesti" navode da je Boban Gašić 42-godišnji privrednik i vlasniku preduzeća "BG produkt" iz Kruševca. Preduzeće je, piše na njihovom sajtu, osnovano 1996. godine kao "porodična firma", a Boban Gašić je njegov jedini vlasnik. 
 
Podsećamo, visoki funkcioner SNS Bratislav Gašić izabran je krajem maja za direktora Bezbednosno informativne agencije. 
  • римовање

    25.12.2017 08:41
    братоустоличавање
    После АА долази ББ.
  • Marko

    24.12.2017 11:00
    Ovako glup narod ništa drugo i ne zaslužuje.
  • Beowulf

    24.12.2017 10:59
    :D
    E tu je lova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija