Balša Božović podneo ostavku na mesto šefa beogradskog odbora DS

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović podneo je ostavku na tu funkciju zbog rezultata DS-a na beogradskim izborima.
"Poraz DS-a na izborima za Skupštinu Beograda obavezuje nas u ime budućnosti DS-a da svako ponese deo odgovornosti. Kako je DS važniji od svakog pojedinca, a njena budućnost važna za politički život i demokratsku budućnost Srbije, smatram da je ovaj rezultat, pred sve nas, stavio obavezu da učinimo sve kako bi se DS ponovo uzdigla i ostvarila svoju političku ulogu", naveo je Božović u pismu ostavke upućenom članovima DS.
 
Kako je rekao ponosan je na dosadašnju zajedničku političku borbu i rezultate i zahvaljuje se svima koji od te borbe nisu odustajali i sa kojima će nastaviti zajedno da se bori.
 
Demokratska stranka je na izborima u Beogradu osvojila 2,1 odsto glasova, što je najgori rezultat u prestonici u istoriji DS-a.
  • Đilas vs Šutanovac

    07.03.2018 17:47
    Odmeravanje snaga
    Ne bi se mogli reći da je 2% rejting DS-a, nego Šutanovca.
    Glasači DS -a su prepoznali Đilasa, kao čoveka, koji može da “iznedri” pobedu i to je to...
    Opoziciji je potrebno ozbiljno okupljanje pod “jednu zastavu” i pobeda je vrlo izgledna.
    Saberite procente opozicije....
  • Tata Ikun

    07.03.2018 17:45
    Čim vidim e-mail adrese u polju Naslov, odmah počinje da se oseti salama podriguša. A što se tiče DS-a, ne interesuju me ni oni, ni SNS, a takođe nijedan drugi političar na ovom njima ojađenom svetu. Lako je meni za njihove ostavke i predstave, smešni su svi do jednog.
  • Kać

    07.03.2018 14:12
    Prioritet
    DS sigurno treba da napravi ozbiljne rezove, a prvo i najvaznije je da se resi Sutanovca. On je velika zabluda DS i u velikoj meri je zasluzan za ovakav izborni rezultat iste. Najbolje bi bilo da ga ustupe SNS, nek malo njima pomaze, brze bi ih se resili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija