Nestao bračni par sa Novog naselja

Bračnom paru Šarčević, Slavici (38) i Vladimiru (37) iz Novog Sada, gubi se svaki trag od prošle srede uveče.
Bračnom paru Šarčević, Slavici (38) i Vladimiru (37) iz Novog Sada, gubi se svaki trag od prošle srede uveče.

Od tada porodica nema nikakvih informacija o njima, a pretpostavlja se da su se u nepoznatom pravcu udaljili službenim autom taksi udruženja u kojem je Vladimir zaposlen. Članovi porodice kažu da im se Slavica i Vladimir nikada nisu žalili na teže probleme, ali da pretpostavljaju da njihov nestanak ima veze sa nekakvim novčanim dugom, o čemu je obaveštena policija.

Prema nezvaničnim saznanjima, moblini telefoni nestalih isključeni su na području grada, a članovi porodice kažu da su poslednjeg dana kada su viđeni Slavica i Vladimir rekli da idu na rođendansku proslavu. "Nacionalni građanski" piše da je jedan od dvojice sinova pokušao da oko ponoći kontaktira roditelje, ali da su im telefoni tada već bili isključeni. Vladimir je poslednji put viđen u noći između 14. i 15. septembra oko ponoći na placu taksi udruženja, dok mu je supruga prethodno, oko 21 sat, telefonom razgovarala s kućnim prijateljem, kojem je rekla da se nalazi u Ulici Novosadskog sajma.

Vladmir i Slavica (rođ. Prpić) već 30 godina žive na Novom naselju. Porodica moli sve one koji raspolažu bilo kakvim informacijama o nestalim osobama, a koje bi pomogle da se slučaj nestanka rasvetli, da pozovu sledeće brojeve telefona: 064/48-04-371, 063/15-57-454 ili 063/231-976.

  • Branka i Igor

    07.10.2011 22:31
    Prijatelji
    Nadamo se da ce se sve dobro zavrsiti. Velika podrska Marku, Nikoli i njegovoj porodici. I vi ste bili uz nas kada je bilo tesko. Mislimo na vas.
  • Jasna

    24.09.2011 20:05
    Iskreno se nadam da su dobro i da će se pojaviti uskoro. Podrška porodici....
  • Marko Sarcevic

    23.09.2011 20:28
    Hvala Vam na podrsci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija