Još 10 osoba na saslušanju zbog Agrobanke

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je da je završeno saslušanje 10 osoba u predmetu "Agrobanka" i da je doneta naredba o sprovođenju istrage protiv 10 osumnjičenih.

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je da je završeno saslušanje 10 osoba u predmetu "Agrobanka" i da je doneta naredba o sprovođenju istrage protiv 10 osumnjičenih.

Radisavljević je RTS-u rekao da je, nakon saslušanja osumnjičenih, Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo naredbu o proširenju istrage, pokrenutoj 10. avgusta, protiv odgovornih lica u "Agrobanci" zbog odobravanja kredita povezanim pravnim licima u okviru Habit sistema.

Naredba o proširenju istrage doneta je protiv predsednika Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušana Antonića, njegovog zamenika Slavoljuba Korićanca, člana Izvršnog odbora banke Bojana Zarića, direktora sektora rizika Vehba Papića i direktora pravnih poslova banke Bobana Labovića. Tužilac je kazao da se naredba odnosi i na Radoslava Sekulića, Duška Sekulića, Dragomira Jovanovića, Borku Filipović, Milana Stefanovića, Bratislava Mihajlovića, Duška Šunjevarića, Dragovana Milinkovića, finansijskog direktora "Habitfarma" Nenada Maričića i direktorku "Habitfarma" Snežanu Paunović, koja je juče uahpšena.

"Želimo da istražimo sve sporne poslove Agrobanke, jer to je jedini način da znamo istinu šta se događalo u peroidu od 2005. do 2011. godine", rekao je Radisavljević.

  • Право питање

    27.08.2012 08:16
    .
    Право питање је шта је тужилац Миљко Радисављевић радио од 2005. до 2011. године, и зашто се Агробанке сетио тек после промене власти.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija