Zorana Mihajlović: Iz Kolubare odneti milioni

Ministarka energetike Zorana Mihajlović kaže da se istražuje poslovanje "Kolubare", jer postoje sumnje da je zloupotrebama to preduzeće oštećeno za više miliona evra.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović kaže da se istražuje poslovanje "Kolubare", jer postoje sumnje da je zloupotrebama to preduzeće oštećeno za više miliona evra.

Mihajlovićeva je rekla da su u "Kolubari" isplaćivane zarade nepostojećim ljudima i da je na taj način isplaćeno između 1.000 i 1.500 zarada.

"Kolubara je bila preduzeće ogrezlo u kriminalu i korupciji", kazala je ministarka energetike i istakla da je oprema za to preduzeće nabavljana po cenama "tri, četiri i šest puta većim od normalnih".

Dodala je da su gubici "Kolubare" bili 11 miliijardi dinara, a da su samo u toku 2012, do formiranja nove vlade, uvećani za dodatnih 3,6 milijardi.

  • Boki

    25.01.2013 09:01
    Ово није више случајно. Ова пљачка је системски разрађена и спроведена. Дс не може побећи од одговорности за то.
  • Dvogled

    25.01.2013 08:58
    Како је ДС могла да организује пљачку Србије у толиким размерама? То је питање за људе који се баве безбедношћу ове земље.
  • Citalac

    25.01.2013 08:52
    Када саберете имовину успешних бизнисмена Србије, попут Кенета и осталих тајкуна, видећете да је она једнака дугу Србије који је створен у исто време.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija