Saobraćajac bio pratnja lopovima

Čačanska policija privela je saobraćajnog policajca Mileta Terzića (33) zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.
Čačanska policija privela je saobraćajnog policajca Mileta Terzića (33) zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.

On se tereti da je kao službeno lice, od Novog Sada bio pratnja kamiona "skanija" koje je imalo lažne tablice i ukraden je u Sloveniji. Ovim vozilom, na kojem su se nalazile bosanske registarske tablice, upravljao je Miroslav Mutapović (42) iz Prislonice, kod Čačka. Osumnjičeni saobraćajni policajac je zatečen u pratnji ovog vozila prilikom redovne kontrole u mestu Rudnik, kod Gornjeg Milanovca.

Terzić će, uz krivičnu prijavu, biti izveden pred istražnog sudiju na saslušanje. Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Mutapovića kao osobe koja je podstrekivala na falsifikovanje isprave.

  • 24.01.2013 20:52
    oho
    i sad ce dobiti suspendiju 2 meseca pa neku bolju funkciju u sluzbi to im je kazna umesto zatvora
  • panonius

    24.01.2013 17:35
    kao nekad
    Mladić je relativno mlad , čuo kako se nekad radilo , pa pomislio da može i on. Nije obezbedio dobru zaštitu.
  • Pacijent

    24.01.2013 17:32
    Sramota
    Sram te bilo zasto brukas celu sluzbu.Zbog takvih cela policija se stidi,treba da te osude 20god.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija