SNS formirao Savet za Vojvodinu

Predsedništvo SNS formiralo je Savet za Vojvodinu, izjavio je predsednik Gradskog odbora SNS Novog Sada i gradonačelnik Miloš Vučević.
Predsedništvo SNS formiralo je Savet za Vojvodinu, izjavio je predsednik Gradskog odbora SNS Novog Sada i gradonačelnik Miloš Vučević.

Članovi Saveta za Vojvodinu SNS su: Igor Mirović, Goran Knežević, Gojko Radić, Maja Gojković, Aleksandar Milovančev, Miloš Vučević, Milan Kovačević i Zoran Aleksić.

Prema rečima Vučevića, Savet za Vojvodinu je stranačko telo Srpske napredne stranke koje će zastupati interese i sprovoditi politiku stranke na nivou Autonomne Pokrajine Vojvodine.

"Savet će sprovoditi politiku SNS-a u AP Vojvodini i njegovo političko delovanje će biti prvenstveno usmereno na organe AP Vojvodine", rekao je Vučević.

On je kazao da će odluka o izboru predsednika Saveta biti doneta u narednom periodu i da je izbor rutinska stvar jer, kako je kazao, među članovima Saveta ima iskusnih političara koji će "bez problema odgovoriti zadatku".

  • Jovan

    14.03.2023 13:23
    SVE MOJ DO MOJEGA
    Jel to onaj gdin Kovacevic koga smenise sa medta drzavnog sekretara pa mu dadose"utesno' mesto????
  • Миливој Вукеља

    31.01.2013 15:43
    пусти снови
    Е мој иване . Морам да те донекле информишем кад већ не знаш да у војводини живи више од 70 % срба , да је службено писмо у Србији по Уставу ЋИРИЛИЦА а језик СРБСКИ . Да је позив на удруживање ради пружања отпора легално изабраним представницима власти протузаконит и против уставан чин који се санкционише по Кривичном закону Републике Србије .
    Да не мислиш , можда , да Војводина није Србија само зато што "има" "владу" и "премјера" .
    Данас има сутра нема . Помири се с тим и престани да сањаш .
  • Micko

    27.01.2013 21:23
    Znaci bice izbora. U Vojvodini bas i nisu najbolje stajali, narocito kada su pokrajinski izbori u pitanju, pa se sada udruzuju (narocito oni koji licno mrze Pajtica) da bi oslabili DS na glasanju. Na zalost, verovatno ce im to i uspeti jer se u DS nakupilo ljigavaca bezvrednih koji vode glavnu rec a operativno ne umeju nista valjano. Kvalitetni su potisnuti i to ce mnogo da kosta nekada najjacu stranku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija