Razbijao ploče i krao bakar iz njih

Novosadska policija uhapsila je devetnaestogodišnjeg G.D. zbog sumnje da je početkom meseca razbio betonske ploče koje su u vlasništvu JP "Železnice Srbije".
Novosadska policija uhapsila je devetnaestogodišnjeg G.D. zbog sumnje da je početkom meseca razbio betonske ploče koje su u vlasništvu JP "Železnice Srbije".

Kako se navodi u saopštenju policije, G. D. je iz kocki koje su se nalazile u blizini železničkog mosta krao bakar.

Njemu je određen pritvor i biće podneta krivična prijava koja ga tereti za tešku krađu.

  • zeljos

    17.07.2013 10:31
    uredjaji za bezbednost
    nekada su se ti uredjaji postavljali uz samu sinu,u njima se nalazi 0,5 kg bakarnih namotaja i dok se ovoliki lopovi nisu nameracili da kradu iste,nikada se niti jedan nije pokvario niti je nedostajao.pre tri godine je pocelo masovno da se krade sa pruge,sistem koji sluzi najvise za bezbednost saobracaja vozova,a bez njega se i brzina vozova smanjuje na 30 km/h izmedju dve stanice gde se isti ukrade(a dok se isti ne montira) i od tada se isti ubetoniravaju u betonske kocke 1x1x1 m radi teze kradje.sada su lopovi poceli i te betonske kocke da razbijaju,radi to malo bakra i metalne kutije u koju je isti smesten.ovo je bilo krajnje nuzno resenje,a opet se javljaju problemi jer i kada se uhvate lopovi sud ih pusta jer im na teret stavlja minimalnu vrednost kradene robe,kao da je to otpadno gvozdje,dok zeleznica trpi ogromne gubitke,sto lopove postice da i dalje kradu sa iste.
  • Hocu da znam

    17.07.2013 06:49
    Nisam pazio na času
    Čisto me 'nako zanima zbog čega se bakar stavlja u betonske ploče. Ako neko zna, molim da napiše u cilju celoživotnog učenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija