Kosir kojim je povređen doneo isečeni učenik

Tuča u blizini Srednje tehničke škole, u kojoj je teško povređen 16-godišnji učenik M. M, bila je ranije zakazana, a kosir je doneo on sam, potvrđeno je u novosadskoj policiji.

Tuča u blizini Srednje tehničke škole, u kojoj je teško povređen 16-godišnji učenik M. M, bila je ranije zakazana, a kosir ili alatku za košenje, koja može da bude i smrtonosno oružje, doneo je on sam, potvrđeno je "Novostima" u novosadskoj policiji.

U najpre verbalni, a potom i fizički sukob ušli su M. M. i jedan njegov vršnjak, sa jedne, i D. N. (17), S. P. (19) i N. T. (19), sa druge strane. U jednom trenutku, M. M. je ispod majice izvukao kosir i njime D. N. udario u stomak, nanevši mu poveću rasekotinu.

Motivi tuče još uvek nisu razjašnjeni a, kako kaže izvor lista, moguće je da je reč o neraščišćenim dugovima. "Pominje se i pripadnost različitim navijačkim grupama, što je takođe moguće", navodi on.

Prema nezvaničnim informacijama, tuča dveju grupa najpre je bila zakazana u dvorištu škole. Tek kasnije, akteri su odlučili da se obračunaju u haustoru jedne od obližnjih zgrada.

Protiv D. N. je podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda, a protiv S. P. i N. T. prijave za nasilničko ponašanje i učešće u tuči.

Povređeni M. M. je zadobio velike površinske rasekotine po stomaku, ramenu i kukovima, a na levoj potkolenici mu je presečena i jedna tetiva. Hitno je prebačen na hirurško odeljenje novosadske Dečje bolnice, gde je operisan i gde se uspešno oporavlja.

Podsećamo da se juče oko 30 građana okupilo na Trgu slobode i "drop ded" performansom izrazilo nezadovoljstvo zbog katastrofalnog stanja bezbednosti u Novom Sadu.

  • S.

    22.09.2013 11:11
    @Milan, a ko kaze da je to bila ili ikad bila zamisljena kao fer tuca? Nisu se oni okupili radi sportskog takmicenja vec radi obracuna.
  • Milan

    20.09.2013 11:51
    Šta će mu srp u fer tuči?!
    Ja sam rodom iz Kamenice. Nove generacije su svuda, sve se to pokvarilo zahvaljujući celokupnom sistemu, odnosu države prema građanima i srozavanju moralnih vrednosti. Besposlen um jeste đavolova bašta, a iz snimka se vidi da ovi momci nisu ni na sport išli koliko su nespretni u samoj tuči. Tuča je uvek bilo, nekad je umeo i nož da sevne, ali su roditelji, policija i tužilaštvo radili svoj posao. Ajde da nas obaveštavljaju o epilogu celog ovog događaja, pa da vidimo ko će gde da završi.
  • earth

    20.09.2013 09:07
    nije zlato sve što sija
    izbodeni je imao nameru da izbode nekog čim je krenuo opremljen, ali se nije nadao da alatka ima dva kraja....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija