Stojiljković: Istraga protiv Šarića biće politički delikatna

Profesor Fakulteta političkih nauka Zoran Stojiljković ocenio je danas da će istraga protiv Darka Šarića biti politički delikatna zbog činjenice da je on oprao velike novčane iznose u Srbiji, a pitanje je da li je to mogao da učini bez podrške poslovnih i političkih krugova.

Profesor Fakulteta političkih nauka Zoran Stojiljković ocenio je danas da će istraga protiv Darka Šarića biti politički delikatna zbog činjenice da je on oprao velike novčane iznose u Srbiji, a pitanje je da li je to mogao da učini bez podrške poslovnih i političkih krugova.

"Postavljaju se dva ključna pitanja: da li je imao kanale informisanja, kao što većinom takvi ljudi imaju sa bezbednosnim službama, a drugo pitanje je da li je ta imperija imala svoje 'izvođače radova' koji su bili u kontaktu sa političarima i privrednicima u Srbiji", izjavio je Stojiljković.

On je podsetio da su neki "cinici" čak govorili da je privredna aktivnost u Srbiji pretrpela veliki udarac onog trenutka kada je prestao priliv Šarićevog novca.

Prema njegovim rečima, Šarić nije sigurno iz nostalgije pristao da se preda, već je to verovatno posledica činjenice da je ostao izložen, tako da će biti zanimljivo saznati u kom periodu i u kojoj meri je on dobijao podršku iz Srbije i kada su te veze bile sasečene.

  • mlada vojvođanka

    19.03.2014 11:50
    eeee...he...he...
    baš su me iznenadili!...ko je u Srbistanu živeo tokom USPEŠNE TRANZICIJE zna sve ono što ovi na vlasti kao bajagi nagađaju tek da udovolje onima s ograničenom pameću...ha...ha...ha...i još ako OTKRIJU da su oni političati koji su netom sjahali s vlasti NAJKRIVLJI NARAVNO, onda mi opet preostaje da čekam da vidim ko je sledeći posle Kurte i Murte pa u krug...ja jako dobro pamtim da su svi, ALI BAŠ SVI,SVI,SVI bili obavešteni, iskreni, patriote ili bizMismeni uspešno jahali tako da mene upšte čudi dokle smo dokasali...samo ne znam imamo li još kljusadi???
  • Igor

    19.03.2014 10:10
    Drugim recima verovatno necemo saznati ko je sve bio od politicara na Saricevom platnom spisku, ko je kumovao sa njim itd. Sve ovo bi bilo cudno da se desava prvi put, ali mi smo vec navikli da se politicari lizu sa takvim "bizmismenima".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.