Kik-bokser ubijen u Nišu, ranjavanja u Surčinu i Ledincima

U Nišu je sinoć ubijen 29-godišnji Miloš Savić.
U Nišu je sinoć ubijen 29-godišnji Miloš Savić.

Stotinak metara od mesta ubistva zapaljen je"audi A6" bugarskih registarskih tablica.

Savić je bio kik-bokser, a od 2005. Savić je preživeo tri pokušaja ubistva. Ubijeni je navodno član niške kriminalne grupe.

Sinoć je teško ranjen i jedan kriminalac u Novim Ledincima koji je pogođen u grudi i noge i nalazi se u Urgentnom centru.

U pucnjavi na Novom Beogradu juče su ranjeni Milan P. (20) i Ilija Đ. (22). Jedan mladić ranjen je u nogu, a drugi u ruku i nisu životno ugroženi.

Oni su bili u audiju, na koji je pucano iz vozila u pokretu. Tom prilikom jedan zalutali metak pogodio je pežo, koji se slučajno našao između dve sukobljene strane.

Policija je danas uhapsila Radoicu D. (25) zbog sumnje da je u Surčinu nožem izbo i teško povredio Marizelu G. (28). Devojka je zadobila povrede stomaka i prevezena je u zemunsku bolnicu. Motiv napada se utvrđuje.

  • 03.06.2014 08:27
    Nije on bio kik-bokser, nego kriminalac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.