Tijana Jurić pronađena mrtva

Tijana Jurić (15) iz Subotice, koja je nestala pre 13 dana, pronađena je mrtva. Stanovnici Bajmoka okupljaju se ispred kuće u kojoj žive Tijanini baba i deda, kako bi izrazili saučešće porodici.

Tijana Jurić (15) iz Subotice, koja je nestala pre 13 dana, pronađena je mrtva.

Stanovnici Bajmoka okupljaju se ispred kuće u kojoj žive Tijanini baba i deda, kako bi izrazili saučešće porodici, javlja RTS. Hitna pomoć dežurala je cele noći ispred kuće Jurića u Bajmoku.

Devojčica je ubijena iste noći kada je oteta, a njeno telo je zakopano nedaleko od Sombora. Otmičar, mesar iz Surčina, tog dana je bio u poseti prijateljima u Bajmoku.

Otmičar je u sredu kasno popodne lociran i uhapšen. Policija je nakon višesatnog ispitivanja dobila priznanje da je 26. jula u Bajmoku oteo devojčicu. Posle toga im je otkrio i mesto gde je zakopao telo.

Telo je pronađeno uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku.

Prema pisanju "Kurira", kad je Tijana sama krenula ka sportskom centru "Rata" kako bi vratila duks prijateljici, kidnaper ju je uvukao u kola. Devojčica je pokušala da pobegne i u toj borbi odlomio joj se nokat i spala patika, koji su kasnije pronađeni u istrazi.

Otmičara je policija otkrila, locirala i uhapsila prateći njegovo kretanje pomoću signala mobilne telefonije, ukrštanjem i proverom podataka dobijenih iz baznih stanica.Otmičar je u pritvoru i pod daljom istragom. Više informacija o slučaju, policija će saopštiti u toku današnjeg dana.

- Svi ljudi iz policije koji su radili na ovom slučaju su duboko potreseni njenim svirepim ubistvom. Kao roditelj i ministar smatram da ovakav zločin zaslužuje isključivo najtežu kaznu - rekao je ministar policije Nebojša Stefanović na mestu gde je pronađena Tijana.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji su pripadali devojčici.

Odmah posle njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi - "Amber alert".

  • INRI

    07.08.2014 21:10
    PS
    Svaka čast Policiji! Možda bi samo ministar trebao biti sa malo manje drhtavim glasom. Sve ostalo OK, samo napred! Svaka čast!
  • INRI

    07.08.2014 20:22
    Horda
    U nekom savršenom sistemu, koji ne zna za zloupotrebe, ovakvu jedinku bi trebalo hladnokrvno odstraniti iz društva, jer bi njegovo dalje bitisanje bilo samo smetnja normalnom funkcionisanju istog. Je li da, kako jezovito i nekako strano ovo zvuči?
    Ne, mi smo jedno ostrašćeno društvo (komentari!), koje reaguje kao horda i da uvedemo smrtnu kaznu, jednostavno ne bi smo znali da je upotrebljavamo. A i gde je tu kazna?
    Vidite, ja sada ne bih voleo da sam na mestu dotičnom, gde god da se nalazio i bio zatvoren. Jer sa takvom reputacijom, svako će imati dozvolu da se pomalo iživljava nad njim, a naročito u zatvoru ga neće preterano štedeti ni "ovi" ni "oni". Jedan topao ljudski pogled više neće doživeti, već samo odbacivanje i izbegavanje. I tako 40 godina. Ne bojte se, dobiće toliko. Voleo bih da vidim sudiju (čoveka) koji bi mu sada smeo dati manje. Znači on izlazi sa 75, ako preživi dotle. A reputacija ostaje.
    Je li neko još za smrtnu kaznu?
  • INRI

    07.08.2014 19:05
    Trebalo bi, trebalo bi...
    Dobro treba ga ubiti. 'Ajde, ko će? Koji od vas bi to uradio, da ga postave lepo pored vas i izvolite, birajte način i ubijte ga? Lako tražite da to uradi neko za vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija