Vučić: U četvrtak ugovor s Etihadom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u četvrtak predstaviti javnosti neke od ugovora, uključujući ugovor sa Etihadom.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u četvrtak predstaviti javnosti neke od ugovora, uključujući ugovor sa Etihadom.

Vučić je rekao da očekuje da će od "Etihada" danas ili sutra ujutru dobiti zvanično obaveštenje da je srpska strana slobodna da objavi taj dokument, te da će u četvrtak izaći u javnost s tim.

On je istakao da ne može da objavljuje ugovore bez saglasnosti druge strane, ali je primetio da ne razume nečiju želju da se stvari događaju po najgorem scenariju, samo da bi imali razlog za mržžnju prema njemu i stranci koju vodi.

Prema njegovim rečima, na državnim organima je da utvrde činjenice koje se tiču ugovora sa NIS-om, odnosno da li ima ili nema elemenata krivičnog dela.

Kad je reč o ugovoru sa "Fijatom", Vučić je rekao da ne može da objavljuje tako nešto bez tuđe saglasnosti, ali da bi, kada bi se taj ugovor poredio sa onim koji se odnosi na JAT, bilo jasno kako su minimalne subvencije za JAT, i da je država u poslu sa Fijatom izdvojila višestruko više sredstava.

  • Zoran021

    12.08.2014 22:39
    ugovor
    A u četvrtak će raći da će njega pokazati iduće nedelje. Vi mu još verujete?
  • brana

    12.08.2014 17:07
    transparentnost
    Sve bi trebalo da nas interesuje šta je sa desetinama hiljada ugovora kojima su društvena i državna imovina pljačkane više od jedne decenije.
  • mika

    12.08.2014 16:36
    u cetvrtak ali koje godine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".