Ubio ga posle sudara

U okolini Vranja, nakon manjeg saobraćajnog udesa, jedan vozač je iz pištolja ubio vozača drugih kola.

U okolini Vranja, nakon manjeg saobraćajnog udesa, jedan vozač je iz pištolja ubio vozača drugih kola.

U okolini Vranja, nakon manjeg saobraćajnog udesa, jedan vozač je iz pištolja ubio vozača drugih kola. Vozač "reno klia" je oko 11.30 udario na lokalnom putu u "fijat uno", nakon čega je vozač "fijata" izašao na put i iz pištolja pucao u vozača "renoa", pogodivši ga direktno u srce. Vozač "renoa" ostao je na mestu mrtav. Nakon zločina, vozač "fijata" je bacio pištolj i ostao na putu, pored svog vozila u kome su bili žena i deca. "Reno" je prema saznajima "Blica" francuskih registracija, a vozio ga je muškarac star oko 45 godina, rodom iz Leskovca. "Fijat uno" je vranjske registracije.

  • Ulinsky

    01.10.2014 16:48
    Neverujem...
  • panonius

    01.10.2014 15:19
    a što će mu pištolj u autu ???
    Jel degen hteo da ispadne kauboj pred svojom ženom i decom ??!! To se u krajnjoj meri rešava pesnicama. a ne upucavanjem. Šta će mu pucaljka u autu i to kad su deca prisutna ? Totalno morbidno.
  • Osoba M

    01.10.2014 13:25
    Kaubojska drzava nekulturnih indijanaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.