Maja Gojković napustila sednicu Skupštine

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas je, nezadovoljna ponašanjem poslanika, prekinula vođenje sednice i to prepustila potpredsedniku Skupštine Igoru Bečiću.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas je, nezadovoljna ponašanjem poslanika, prekinula vođenje sednice i to prepustila potpredsedniku Skupštine Igoru Bečiću.

"Ja imam drugi dnevni red u odnosu na ovaj po kojem govore poslanici, ne slažem se s tim da poslanici mogu da razgovaraju o čemu hoće i kako hoće i zato predlažem da sednicu vodi gospodin Bečić", rekla je Maja Gojković i napustila skupštinsku salu. Ona je tako reagovala pošto su poslanik Demokratske stranke Borislav Stefanović i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić, umesto o dnevnom redu, vodili polemiku o stanju u Majdanpeku koji nije imao struju više od tri dana zbog kvara.

Poslanik SNS je naveo da DS pravi takvu atmosferu u društvu kao da je "pikado u njihovoj ruci, a da im je meta premijer Aleksandar Vučić". "Ovo su sibirski uslovi. Stubovi dalekovoda su pali, a vi ste za jednu sekundu hteli da se to reši iz tople skupštinske sale", rekao je Babić pokazujući fotografije polomljenih i zaleđenih dalekovoda ka Majdenpeku.

Borislav Stefanović mu je odgovorio da je, uz fotografije, Babić trebalo da donese i uzorke leda. "Trebalo je da donesete i led, da mi utvrdimo da je taj zlokobni led koji je u stvari bio namenjen Vučiću pogodio Antića", rekao je Stefanović. Ministra energetike Aleksandra Antića juče je u Majdanpeku pogodila lednica u glavu dok je davao izjavu za medije.

  • ovdasnji

    06.12.2014 10:19
    razlika
    izmedju njih i nas je u tome,sto oni odu ako im se nesto ne svidja ili ne odgovara a nas nateraju da budemo do kraja pa makar i silom !
    ps-da li ce dobiti otkaz zbog samovoljnog napustanja radnog mesta kao onaj covek iz cistoce ?
  • Lala1

    05.12.2014 23:53
    Dnevni red
    Dnevni red se moze izmeniti ukoliko za to postoji opravdana potreba. Parlamenti, pokrajinski ili republicki upravo jesu prava mesta za resavanje problema gradjana srbije.
    Prirodne nepogode i njihove posledice po stanovnistvo treba da budu prioritet u odnosu na neke ne tako bitne rasprave koje mogu sacekati 2-3 dana.
    Ljudi u majdanpeku i okolini nemaju najosnovnije uslove za normalan zivot. Imam prijatelje u tom delu srbije, tako da sam dobio informacije iz prve ruke.
  • nss

    05.12.2014 20:08
    ma kako je uopste mogla da se desi ta nezgoda sa nestankom struje kad nije bila na dnevnom redu...hoce li joj skinuti sa plate...cuj izasla...pa i meni se svasta nesto ne svidja pa ajmo svi sa radnog mesta....banda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija