FOTO: Preti prijavom protiv SNS zbog obaveštenja predsednice kućnog saveta

Predsednica Kućnog saveta u Mesnoj zajednici Hadži Popovac u Beogradu nedavno je pozvala sve članove mesnog odbora Srpske napredne stranke na preglede kod oftalmologa, kardiologa i interniste - potpuno besplatno i u najkraćem roku.
Predsednica Kućnog saveta u Mesnoj zajednici Hadži Popovac u Beogradu nedavno je pozvala sve članove mesnog odbora Srpske napredne stranke na preglede kod oftalmologa, kardiologa i interniste - potpuno besplatno i u najkraćem roku.

Izvesna Ceca (Mišković) je, osim ovog obaveštenja članovima odbora SNS, pozvala sve zainteresovane građane da se učlane u partiju i time steknu pravo na besplatne preglede.

Da je ova praksa nezakonita ubrzo je ukazao jedan domišljati lekar, koji joj je uputio ličnu poruku. Društvenim mrežama kruži skenirani odgovor dr Nikole Kulundžića, koji kaže da ovakvo obaveštenje vređa svakog stanara zgrade. On je dodao da se ovim potezom predsednice Kućnog saveta krši Zakon o zdravstvenoj zaštiti, prema čijim članovima je zabranjeno reklamiranje zdravstvenih usluga i kršenje načela pravednosti.

Takođe, krši se i Pravilnik o listama čekanja iz 2013. godine.

Komšija je Miškovićevoj rekao da će, ukoliko ne ukloni sporno obaveštenje, podneti krivičnu prijavu protiv nje, kao i odbora SNS i pomenutih lekara čije usluge se nude.

  • 09.12.2014 21:35
    Koza
    Nadam se da je predsednik stranke u koju je učlanjena ova pročitao ovu strahotu i da će dati nalog da se utvrdi sa kojim lekarima su ugovoreni pregledi i da li je dogovreno da se pregledi obave u državnoj bolnici ili u nekoj garaži.

    Ako nije obavešten, javite mu kakvo mu je članstvo.

    Dr Nikoli Kolundžiću svaka čast za tekst ali ona neće shvatiti ovako lepo napisano upozorenje.
  • 09.12.2014 14:15
    Primitivni smo, al' nas je bar mnogo!
    Ali sto su se organizovali da kolektivno lajkuju i dislajkuju hahahhahahah. Znaci njihov argument je prakticno: "Primitivni smo, al' nas je bar mnogo!"

    @Anonimus

    Niko nije rekao da je leciti narod lose, ali "leciti narod" i "leciti clanove SNS-a uz povlastenja u odnosu na druge" su dve razlicite stvari, tako da sve sto si ti napisao je jeftina zamena teza. I takav argument moze da prodje kod vecine clanova SNS-a, ne zato sto je validan, vec zbog njihovog primitivizma.
  • D

    09.12.2014 11:44
    Čekam
    Ja kupila novu šerpicu i varjaču i čekam....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija