FOTO: Šešelj pokušao da Tomislavu Nikoliću uruči diplome

Haški optuženik i predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj je zajedno sa članovima stranke pokušao danas da uruči predsedniku Republike Srbije Tomislavu Nikoliću deset novih fakultetskih diploma.
Haški optuženik i predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj je zajedno sa članovima stranke pokušao danas da uruči predsedniku Republike Srbije Tomislavu Nikoliću deset novih fakultetskih diploma.

Velike policijske snage koje su obezbeđivale zgradu Predsedništva nisu dozvolile da Šešelj i nekoliko desetina okupljenih pristalica dođu do ulaza u zgradu.

"Sramota je za Srbiju da Tomislav Nikolić ima samo jednu fakultetsku diplomu i to diplomu mastera ekonomije, a nijedan ispit nije polagao. E zato mu mi, umesto te nezaslužene, danas dodeljujemo deset itekako zasluženih diploma", rekao je Šešelj.

On je ispred policije okupljenima objavio koje se diplome dodeljuju predsedniku i to: "diploma izdajničkog fakulteta, zatim poltronskog fakulteta, lopovskog fakulteta, podaničkog fakulteta, prevarantskog fakulteta, diplomu instituta tajkunskih jataka, fakulteta Dragice Nikolić, pokvarenjačkog fakulteta i hohštaplerskog fakulteta" i proglasio predsednika za "počasnog doktora nauka univerziteta u Bajčetini".

Šešelj je bez incidenata pregovarao sa policijom da neko ode do pisarnice Predsedništva kako bi uručili diplome, a kao opravdanje što niko ne može da prođe, okupljenima je rekao da je dobio obaveštenje da se renovira zgrada Predsedništva.

Nakon desetak minuta neuspešnih pregovora sa policijom, Šešelj i pristalice su počeli da se razilaze, a ispred kordona je ostao potpredsednik SRS-a Nemanja Šarović, koji je još desetak minuta pokušavao da priđe zgradi.

  • JS

    12.12.2014 09:10
    hahaha
    Kakav car. Bilo je malo dosadno bez njega, opet je poceo da zbija sale. Malo smeha na ovu bedu koja nas je snasla nece da nam skodi.
  • NS

    11.12.2014 08:54
    Bravo Šeki
    A od kuma - diplome :D Čovek je toliko ogorčen zbog izdaje, ali ovo se graniči sa genijalnošću - vrlo originalno, sviđa mi se :))))
  • 11.12.2014 08:38
    E moj......
    E moj Šešelju, džaba tebi tvoje diplome kada si primitivac i prolupao. Čak i jedan čobanin bez osnovne škole bi se bolje pokazao od tebe. Jer mudrost nije jednako sa znanjem, niti je znanje znak inteligencije. Znak inteligencije je mudrost, kulturno i civilizovano ponašanje koje ti Šešelju nemaš, niti češ ikada imati niti to možeš naučiti. Vrati se u hašku rupu gde je i mesto primitivcima kao što si ti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija