Ivica Dačić ponovo lider SPS-a

Ivica Dačić izabran je danas aklamacijom ponovo za predsednika Socijalističke partije Srbije.

Ivica Dačić izabran je danas aklamacijom ponovo za predsednika Socijalističke partije Srbije.

Na devetom Kongresu pod nazivom "Odgovorno za budućnost", 2.326 delegata ponovo je glasalo da socijaliste i u naredne četiri godine vodi Dačić.

On je izjavio da to jeste kongres za budućnost, jer je to zahtev koji pred stranku postavlja država. "Od načina na koji odgovorimo na teška pitanja zavisi kakvi ćemo u budućnosti biti. Na ovom kongresu nemamo pravo da razmišljamio kako nam je danas, sutra je glavna tema. Srbija 2024. i 2034. godine i za tu Srbiju smo dobili glasove na izborima, da uđemo u reforme i zato nemamo prava da odustajemo", rekao je Dačić obraćajući se delegatima Kongresa.

On je podvukao i, kako je rekao, ključnu reč, a to je odgovornost. Prema njegovim rečima, učestvovanje u svim promenama je zadatak socijalista, ali se u taj posao ne može stranačkim saopštenjima i borbama za funkcije već svakodnevnim sukobom sa onim što Srbiju pokušava da odvede u ono što je loše. "Zemlja je opustošena, opljačkana, devastirana. Mi smo sa Srpskom naprednom strankom ušli u posao velikih promena i prvi pristali da se promenimo. Borimo se za modernu Srbiju, ekonomski pravednu, onu koja neće ratovati", podvukao je on.

  • panonius

    14.12.2014 16:52
    i tako dalje.........
    Koferče , o čemu bulazniš zajedno sa bajatim , slavicom đukić..... Smešni ste - a vala i štetni po društvo. Pravi ste karcinom.
    Još samo miru i marka da dovedete u pratnji bogija !!!
  • Nikola

    14.12.2014 16:26
    Sve je isto već 20 godina, i tako će jednako loše biti i narednih 20. Od portparola do Predsednika stranke, njemu novci i prava bez odgovornosti, nama obaveze i preživljavanje. Bajatovic je ponovo prvi u Vojvodini i ima platu kao da vredi za 40-oricu, a ne radi nista za Srbiju.
  • iznenadjen

    14.12.2014 14:52
    srbija 2024. i 2034.
    "Srbija 2024.i 2034. godine i za tu Srbiju smo dobili glasove na izborima..."?????

    Jbte, ovaj misli da ce da upravlja tudjim zivotima jos dvadeset godina.
    Ma zajasio si nas pre dvadeset pet godina, i jos bi toliko.
    Da li si se umorio?

    Mi odavno jesmo, sreca nam ispala jos samo oci da nam ispadnu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija