Ombudsman sledeće nedelje sa građanima Bača i Titela

Pokrajinski zaštitnik građana - ombudsman upriličiće sledeće nedelje prijem građana i građanki u Baču i Titelu.
Pokrajinski zaštitnik građana - ombudsman upriličiće sledeće nedelje prijem građana i građanki u Baču i Titelu.

Tom prilikom građani će moći da dobiju pravni savet i podnesu pritužbu instituciji ombudsmana.

Prijem građana u Baču održaće se u utorak, 24. februara od 12.30 do 14 časova u Svečanoj sali Opštinske uprave u Baču (Trg dr Zorana Đinđića 2).  

Prijem građana u Titelu organizovaće se u četvrtak, 26. februara od 13 do 14 časova u sedištu Opštinske uprave (Glavna 1).

Razgovor sa građanima o njihovim problemima u vezi sa ljudskim pravima prilika je da se institucija Pokrajinskog zaštitnika građana - ombudsmana iz prve ruke upozna sa situacijom u oblasti ostvarivanja, zaštite i unapređenja ljudskih prava u vojvođanskim mestima u kojima nema lokalnog zaštitnika građana.

Uz prijem građana, tih dana održaće se i sastanci sa lokalnim romskim koordinatorima u Bačkoj Palanci, Baču, Sečnju i Titelu. Cilj ovih sastanaka je upoznavanje sa problemima u oblasti ljudskih prava sa kojima se suočavaju romska zajednica i lokalna samouprava u ovim opštinama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina