"Napad na ombudsmane postao trend"

Pokrajinska zaštitnica građana, Aniko Muškinja Hajnrih izjavila je danas, nakon verbalnih napada na nju u Skupštini Vojvodine, da "izgleda da su napadi na zaštitnike građana trend".
Pokrajinska zaštitnica građana, Aniko Muškinja Hajnrih izjavila je danas, nakon verbalnih napada na nju u Skupštini Vojvodine, da "izgleda da su napadi na zaštitnike građana trend".

"Jako se loše osećam. Izgleda da su napadi na zaštitnike građana trend", kazala je Muškinja Hajnrih u raspravi o godišnjem izveštaju Pokrajinskog zaštitnika građana na sednici Skupštine Vojvodine. Dodala je da je "zapanjena" diskusijom "mladih kolega poslanika". "Da su mogli, verovatno bi i praćku poneli da me gađaju. Ne znam da li bi tako voleli da neko sa njihovim majkama razgovara", kazala je Aniko Muškinja Hajnrih.

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor pozvao je poslanike da se "uzdrže" i da oko godišnjeg izveštaja Pokrajinskog zaštitnika građana ne vode "politički rat".

Poslanici opozicione Srpske napredne stranke optužili su, između ostalog, Pokrajinsku zaštitnicu građana da je "politički instruisana" od Demokratske stranke.

Na dnevnom redu 41. sednice pokrajinske skupštine se, između ostalog, razmatra izveštaj Pokrajinskog zaštitnika građana - ombudsmana za prošlu godinu.

  • ST

    28.04.2015 19:21
    @ ZoranNS
    U pravu si...Ali ni to,njihovo,ne traje dugo...
  • ZoranNS

    28.04.2015 17:45
    Ne smeta im pad helikoptera, o tome
    Ne smeta im pad helikoptera, o tome ćute ko u...ni golubovi, smeta im zaštitnik/ci građana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina