Kisač: Od sutra "Gitarijada Vojvodine Kisač"

Nakon 40 godina, 11. i 12. septembra održaće se "Gitarijada Vojvodine –Kisač". 
Nakon 40 godina, 11. i 12. septembra održaće se "Gitarijada Vojvodine –Kisač". Festival se održava pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

Prvog dana festivala, 11. septembra, program počinje u 18 časova takmičarskim delom u okviru kog će nastupati mladi neafirmisani bendovi koji su se prijavili na konkurs i koje je žiri odabrao da učestvuju u takmičarskom delu. Svi zainteresovani bendovi dodatne informacije mogu pronaći na stranici www.gitarijadakisac.com.

Nakon takmičarskog dela i proglašenja pobednika nastupiće grupa "Bitange" i "Love hunters".

Drugog dana festivala, 12. septembra, zvaničan program počinje u 19 časova nastupom rok grupa iz 70-tih, zatim sledi nastup pobednika "Gitarijade Vojvodine - Kisač", kao i nastup novosadskog benda "IN3PM", koji su samo zagrevanje pred nastup "Riblje čorbe".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina