Vrdnik: Priznanje za prvi eko-vrtić

Vrtić "Vila" iz Vrdnika dobio je zvaničnu potvrdu o uključenosti u Međunarodni program "Eko škole, eko vrtići".
Vrtić "Vila" iz Vrdnika dobio je zvaničnu potvrdu o uključenosti u Međunarodni program "Eko škole, eko vrtići".

 

Timski rad zaposlenih, visok nivo saradnje sa roditeljima i interesovanje dece, doprineli su intenziviranju aktivnosti u cilju unapređenja "ekološke svesti".

Škole i vrtići koji ispune postavljene kriterijume i koji brigu za životnu sredinu postavljaju kao trajnu vrednost i način življenja, dobijaju povelju o statusu Međunarodne eko–škole i zelenu zastavu.

Vrtić "Vila" je formirao Eko odbor čiji su članovi zaposleni u toj ustanovi, roditelji, lokalne zajednice i mediji. Takođe su učestvovali u konkursu "Eko paket" gde su pravili razne predmete od tetrapak ambalaže.

"Fondation of Environmental Education" je intelektualni vlasnik ovog programa, a organizacija "Ambasadori održivog razvoja i životne sredine" je nacionalni operater za Srbiju i ona ga sprovodi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina