Sombor: Stečaj za "specijalne automobile"

Privredni sud u Somboru proglasio je stečaj u somborskom ogranku Zastava "sistema".

Postupak je otvoren u sredu, 27. jula, a kako piše u obrazloženju, predlog za stečaj uputilo je Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Poveriocima je ostavljen rok od 60 dana da prijave svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja. Takođe, Privredni sud je u odluci naložio svim dužnicima da bez odlaganja izmire svoje obeveze prema preduzeću.  Prvo poverilačko ročište i sednica Skupštine poverilaca zakazani su za 26. septembar u somborskom privrednom sudu. Ispitno ročište će biti održano 14. novembra - piše između ostalog u oglasu koji možete pronaći na sajtu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.