Zrenjanin: Otac i ćerka uhapšeni zbog zloupotrebe kartice

Zrenjanski javni tužilac podneo je optužni predlog protiv D. N. iz Zrenjanin, zbog sumnje da je falsifikovala i zloupotrebila platnu karticu, ali i protiv njenog oca M. N, koji je osumnjičen za utaju.
Osnovno javno tužilaštvo navodi da je M. N. 9. aprila ove godine na ulici u Zrenjaninu našao novčanik koji je pripadao oštećenom B. F. U novčaniku su se nalazili lična karta, platna kartica, PIN kod kartice, vozačka dozvola, zdravstvena knjižica, ali i 5.500 dinara. 
 
M. N. je kući odneo novčanik, novac zadržao za sebe, a ćerki je dao PIN kod sa platnom karticom. Novčanik, sa ličnim dokumentima je kasnije tokom dana bacio. Istog dana, okrivljena D. N. je neovlašćeno upotrebila "Visa elektron" karticu, tako što je na bankomatu u sedam navrata podigla novac u iznosu od 31.000 dinara, koliko je i bilo na računu.
 
Počinioci su nedugo zatim uhapšeni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.