Zrenjanin: Žena od 60 godina optužena za krađu struje od 11 hiljada dinara

Zbog sumnje da je počinila krivično delo krađe, osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je podneo optužni predlog protiv M. B. (60) iz Čente.

Portal zrenjaninski.com prenosi da u tužilaštvu tvrde da je okrivljena u periodu od 1. avgusta do 29. septembra 2015. godine, u Čenti, neovlašćeno trošila električnu energiju, tako što je pomerila sva tri naponska merna mosta.

Usled toga, brojilo nije registrovalo potrošnju električne energije, pa je na taj način M. B. utrošila struju u iznosu od 11.124 dinara, i za tu sumu oštetila Elektrodistribuciju Pančevo.

  • Terješkova

    21.11.2016 20:11
    Šteta što nije napravila dug od 11 miliona....ej 11 hiljada za godinu dana...aha ha.. sirotinjo i bogu si teška!!
  • Perica

    21.11.2016 15:01
    #####
    Zena od 60 godina POMERILA SVA TRI MERNA MOSTA (pa 99% ljudi i ne zna sta je to) i tako krala struju… dajte molim vas, jel neko veruje u ovo? EPS (EMS) nas pljacka svaki dan, imaju udznike sa milionskim iznosima, oni sude zeni od 60 godina!?

  • Che

    21.11.2016 13:27
    Jaka vest
    Pitam se zašto se više ne piše o estradnoj zvezdi koja je uhvaćena da krade struju u milionskim iznosima?Nju eps nije ni tužio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.