Pavel Surovi predvodi Slovake na izborima

Na izbornoj skupštini stranke Slovaci napred! izabrano je novo rukovodstvo, koje će predvoditi partiju na predstojećim izborima.
Pavel Surovi predvodi Slovake na izborima
Foto: 021.rs
Za predsednika je jednoglasno izabran poslanik u Skupštini Vojvodine Pavel Surovi. Potpredsednici su Miroslav Brna, Pavel Surovi Stariji, Ana Huđanova, Hviezdoslav Čmelik i Miloslav Hrćan. 
 
"Stranka Slovaci napred! se sprema da izađe na predstojeće izbore i izbori su jedino pravo mesto gde se meri politička snaga u demokratskim državama. Narodna skupština, Skupština AP Vojvodine, gradske i opštinske skupštine su mesto gde se politički programi, ciljevi realizuju i vodi dijalog o javnom dobru građana", navode Slovaci napred!
 
U saopštenju se navodi i kako je Srpska napredna stranka korektan koalicioni partner, te da su sa ovom partijom u koaliciji u sedam opština u kojima žive Slovaci. Oni su podržali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • Puk. Ratko Puškaš

    25.12.2019 10:09
    ...
    Smem li da predložim slogan kampanje?

    SAMO SUROVO
  • Michal

    24.12.2019 15:02
    Pazovčani vole Surovog
    Staropazovčani još kako vole Surovog pogledajte koliko je bilo prisutno posetilaca na njegovoj izložbi u Pazovi. Surovi môže da udje u svaku kuću u Pazovi i da priča i sa opozicijom. Zovu ga porodice iz Pazove na nedeljni ručak na kafu a čest je gost i u crkvi kde jako dobro peva pobožne pesme. Stari ljudi u Pazovi još kako znaju da procene ko je pošten i dobar čovek. A ko je kraduckao izbore za Savete u Pazovi zna cela slovačka javnost, bilo svugde po medijima i zna se ko je Surovom smestio u Pazovi poznati roker i Ljiba.
  • Pazovčan

    24.12.2019 14:15
    Surovi u Staroj Pazovi nema ama baš nikakvu podršku. U Petrovcu ga nevole zato što je prodana duša tako da to što on tobože "vodi" slovake je samo medijska salauka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina