Ponovo zaprosio bivšu ženu nakon 43 godine od razvoda

Luis Demetrijades više nije mogao da čeka, dovezao se iz Tenesija u Fort Smit u Arkanzasu i zaprosio izabranicu svog srca - Renatu Štumf, ženu od koje se razveo pre 43 godine.
Luis Demetrijades više nije mogao da čeka, dovezao se iz Tenesija u Fort Smit u Arkanzasu i zaprosio izabranicu svog srca - Renatu Štumf, ženu od koje se razveo pre 43 godine.

Kako prenose američka televizija ABC, ovaj 75-godišnjak je ruku svoje bivše supruge zatražio 14. februara, na Dan zaljubljenih. Otišao je u prodavnicu Volmart u kojoj ona radi, potražio je među rafovima i stao ispred nje držeći natpis: "Srećan Dan zaljubljenih, da li hoćeš da se udaš za mene?" A Renata je rekla "da".

Priča ovog para je prilično neobična. Upoznali su se kada su oboje imali 18 godina, u jednoj američkoj vojnoj bazi u Nemačkoj. Venčali su se, preselili u Sjedinjene Američke Države i izrodili troje dece. Bili su u braku 13 godina, a zatim je svako otišao na svoju stranu.

Ponovo su uspostavili kontakt prošlog decembra, kada su oboje ostali sami nakon smrti supružnika.

"Ljubav između nas nikada nije zamrla", priznaje Renata, dodajući da je njihova odluka da opet žive skupa najviše obradovala njihovu decu.

  • ste

    21.02.2015 20:04
    aaaa
    Ko se drugi put oženi nije zaslužio ni prvi put da se razvede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.