Odbili porše kao nagradu za pronađenog izgubljenog psa

Mešanac Čiko nestao je na Uskrs, a njegov vlasnik je oblepio čitav Zagreb u nadi da će ga pronaći.
Mešanac Čiko nestao je na Uskrs, a njegov vlasnik je oblepio čitav Zagreb u nadi da će ga pronaći.

Psa je pronašla porodica  Gjanić na zagrebačkom Miroševcu.

Vest o tome da psa traži njegov vlasnik videli su tek u subotu i odmah su se javili Borni Jakušiću, koji je kao nagradu nudio i Porše 924 iz 1979. godine. Međutim, oni su to odbili jer su i sami vlasnici psa i ljubitelji životinja i "znaju kakav je osećaj kada se izgubi neko koga volite".

Gjanićevi su sa Čikom svaki dan šetali po Maksimiru kako bi ga neko prepoznao, ali uvek su se mimoilazili sa vlasnikom koji ga je tražio. Za pronalazak 7 godina starog mešanca američkog stafordskog terijera, Borna je nudio Porše, ali oni su odbili auto i bilo koju drugu nagradu. Ipak, kako kaže, potrudiće se da dečak Roman, koji je našao psa, ipak dobije bicikl, laptop i druge pokone kao pomoć.

- Dečko se jako vezao za Čika. Rasplakao se kad smo došli po njega i kad smo morali da se razdvojimo - rekao je presretni vlasnik, koji je u nedelju prepodne otišao po svog psa i vratio ga kući. Kako je ispričao, dobio ga je kao štene i Čiko mu je najbolji prijatelj. Znao je Čiko i ponekad da preskoči ogradu, ali kaže vlasnik, uvek bi se vratio za najviše par sati.

  • nstehnol

    13.04.2015 22:18
    odbili porse, al zato laptop i druge stvari nece odbiti... i jos ispadose "veliki i plemeniti"...
  • 13.04.2015 12:57
    Baš lepa priča sa srećnim krajem. Svako dobro, dobri ljudi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.