Prijepolje: Sedmica na lotou u žiži interesovanja

Jedan od rekordnih dobitnika na Lotou vredan dva i po miliona evra, uplatio je dobitnu kombinaciju u radnji "Loptica" u glavnoj ulici u Prijepolju.
Jedan od rekordnih dobitnika na Lotou vredan dva i po miliona evra, uplatio je dobitnu kombinaciju u radnji "Loptica" u glavnoj ulici u Prijepolju.

U gradu na Limu dobitak je, svakako, glavna tema ovog dana i biće tako, bez sumnje, još prilično dugo. Ranoranioci se već susreću ispred radnje "Loptica" u Valterovoj ulici, gde se raspituju i komentarišu veliki dobitak.

"Naravno da sam srećna najpre što je dobitnik možda baš iz Prijepolja, a i što je dobitna kombinacija uplaćena na mom kiosku", rekla je vlasnica radnje "Loptica" Danijela Tomašević.

Znatiželjni Prijepoljci obilaze Danijelu, čak joj i čestitaju na uplati rekordnog dobitka. Naravno, mnogi diskretno i priupitaju da li se dobitnik (po)javio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti