VIDEO: Biciklista udaljen sa trke zbog erekcije

Svet se već "navikao" na gole bicikliste koji jednom godišnje sedaju na svoje dvotočkaše i trkaju se. Ove godine u Kentu desio se incident.
Svet se već "navikao" na gole bicikliste koji jednom godišnje sedaju na svoje dvotočkaše i trkaju se. Ove godine u Kentu desio se incident.

Sudeći po pisanju britanske štampe, jedan učesnik trke golaća na biciklima u Kentu suviše se uzbudio zbog učešća u ovoj manifestaciji, pa je uklonjen iz defilea.

- Čula sam kikotanje, pa sam se osvrnula. Bilo je toliko očigledno da se isuviše uzbudio, da je prosto bolo oči - opisala je jedna od učesnica trke stanje "kolege" bicikliste. - Bogami se baš uzbudio, izleda da je u trci uživao i više nego što je to normalno - kaže drugi "golać biciklista".

Mediji prenose da je član organizacije manifestacije zamolio dotičnog biciklistu da navuče pantalone, a potom je pozvao policiju, koja je potom porazgovarala sa "prestupnikom". Organizator trke Beri Frimen ovu neprijatnu zgodu prokomentarisao je i na Fejsbuku: "Ne tolerišemo takvo ponašanje, tako da je dotični uklonjen i pre početka trke".

Trke "gologuzih" na biciklima održavaju se širom sveta kako bi se skrenula pažnja na zaganjenje planete.


  • Teodosije III

    01.06.2015 04:51
    Pa sta ceka nasa Akcija
  • Petar

    31.05.2015 22:20
    hahah
    Jane osetio si da ces "evakuirati", :) ulepsao si mi vece,hvala ti na tome,evo kucam i ne prestajem da se smejem
  • Jan

    31.05.2015 19:54
    meni se to desilo
    Ja sam imao bickli za vezbanje. Jednom kad sam seo i posle nekoliko minuta, bez moje volje, osetio sam da cu evakuirati. To se desava zbog pritiska na odredjenoj tacki, tamo dole i covek nema samokontrolu. Tako sam ja to doziveo. Kako je tek voziti pravi bickl, pa jos trkati se na desetine kilometara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.