Novi trend - podmlađivanje vagine krvlju

Dve godine nakon što je Kim Kardašijan popularizovala tretman pomlađivanja kože lica sa ćelijama sopstvene krvi, pojavio se još jedan, luđi, trend. Naime, sada isto to možete da uradite i svojoj vagini.
Dve godine nakon što je Kim Kardašijan popularizovala tretman pomlađivanja kože lica sa ćelijama sopstvene krvi, pojavio se još jedan, luđi, trend. Naime, sada isto to možete da uradite i svojoj vagini.

Tretman pomlađivanja vagine, pod nazivom Rejuvula, košta 800 funti i može se, za sada, uraditi samo u dve klinike, od kojih je jedna u Irskoj, a druga u Londonu.

Dr Danijel Sister, začetnica ideje, tvrdi da se tim tretmanom koža vagine pomlađuje, učvršćuje i izglađuje. Tretman bi trebalo i da pospeši seksualno uzbuđenje i da pomogne pri urinarnoj inkontinenciji. Tretman se radi samo jednom godišnje, a rezultati traju do 18 meseci. Nakon što pacijentkinja u klinici prođe detaljan razgovor, medicinsko osoblje joj vadi krv. Zatim se iz krvi izdvaja plazma bogata trombocitima koja u sebi sadrži faktor rasta, a zatim se ubrizgava u vaginu.

Upravo zbog korišćenja sopstvenih krvnih ćelija, nemoguće je da telo "odbije" injekciju ili da nastane alergija ili infekcija, tvrdi Dr Sister.

Tretman pomaže i ženama koje osećaju bol pri polnom odnosu i, navodno, uzrokuje češće orgazme i povećani libido.

  • 02.06.2015 16:49
    Ja samo pozovem njega za vreme menstruacije ... kakvih 800 funti ...
  • Klokan71

    02.06.2015 10:55
    ;/
    ko ima masla maze se i po glavi...

    budala i krivih drva, koliko hoces !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.